Hjem
Hjem  →  Møter/uttalelser  → AIR Forum  → Dokumentasjon
Meny  
 

Dokumentasjon


Referat AIR Forum 16. januar - Anlegg Referat AIR Forum 16. januar - Anlegg
Søndag 27. januar 2019

Over 50 fremmøtte ildsjeler fra idretten i Asker, Røyken og Hurum møtte hverandre for informasjonsutveksling, kompetansepåfyll og diskusjon onsdag 16. januar. 

 

Akershus og Buskerud idrettskrets samarbeidet om interessant innlegg med mye tallfakta om idretten i våre fylker og kommuner. Nye Asker idrettsråd informerte om videre prosess og idrettslagene motiverte ved innlegg om prosess fra A til Å ved anleggsutvikling. Dokumenter fra AIR Forum 28/2 Dokumenter fra AIR Forum 28/2
Fredag 02. mars 2018

Takk til alle fremmøtte på Asker idrettsråds anleggsforum onsdag 28/2. En spesiell takk til Bjørn Erik Olsen, konstituert leder Natur og Idrett, for redegjørelse for Handlingprogram 2018-21.

 

Dokumenter fra forumet ligger vedlagt og AIR ser frem til videre prosess sammen med idrettslagene for å sikre gode idrettsanlegg i årene som kommer.Referat allmøte med idrettslagene i Nye Asker 10. mai Referat allmøte med idrettslagene i Nye Asker 10. mai
Onsdag 31. mai 2017

Idrettsrådene i Hurum, Røyken og Asker inviterte til allmøte for idrettslagene 10. mai i ROS Arena. Vedlagt følger referat, presentasjoner og deltagerliste.

 

Arbeidsgruppen for sammenslåing av idrettsrådene er godt fornøyd med oppmøte, engasjement og interesse for felles løft for idretten i Nye Asker. Vi ser frem til neste treffpunkt.Idrett og folkehelse er to sider av samme sak Idrett og folkehelse er to sider av samme sak
Torsdag 27. august 2015

Generalsekretær Inge Andersen i NIF gav de mange fremmøtte på AIR Forum onsdag 26/8 tankevekkere på rekke og rad knyttet til idrett som helsefremmende faktor.

Idrett og folkehelse er to sider av samme sak og NIF er en medlemsorganisasjon med folkehelse som konsekvens av sin aktivitet, sier Andersen.

 

Med 27 000 frivillige årsverk tilsvarende 14 milliarder kroner og en verdiskapning i idrettslagene på samme nivå bidrar idretten med 28 milliarder kroner årlig! Heia idretten!Forberedelse til idrettspolitisk debatt: Hva sier partiprogrammene om idrett? Forberedelse til idrettspolitisk debatt: Hva sier partiprogrammene om idrett?
Torsdag 20. august 2015

Vi ser frem til fagkveld med fokus på inkludering, folkehelse og anlegg - og JA TIL IDRETTEN onsdag 26/8. 

For å sikre at alle vet alt om alle partiers intensjoner og mål for kommende valgperiode synliggjør vi partiprogrammet for det enkelte parti på vår hjemmeside. Les, vurdér, kommenter og forbered spørsmål til de folkevalgte.

 

Godt valg!"Er idretten for alle?" - innlegg fra konferanse 27/5
Torsdag 28. mai 2015

AIR avviklet 27/5 konferanse med tema "Er idretten for alle?". Anja Veum fra NIF og Åse Strandbu fra NIH innledet med to innlegg som ble svært godt mottatt av forsamlingen av 35 idrettsledere, politikere og ansatte i kommunen.

 

Innlederne gav noen tankevekkere til idretten og AIR vil bidra til at idretten i Asker går i seg selv og finner gode løsninger. Med basis i forskning var det godt å kunne konstatere at idretten slett ikke er så verst når det gjelder deltagelse, utvikling og frafall - til tross for til tider svært tabloide overskrifter.Kurs i anskaffelser for tilbydere - dokumentasjon fra AIR Forum 28/1 Kurs i anskaffelser for tilbydere - dokumentasjon fra AIR Forum 28/1
Mandag 02. februar 2015

Se vedlegg for underlag som ble gjennomgått i kurs i anskaffelser for tilbydere på AIR Forum onsdag 28/1.

 

Spørsmål gjeldende innhold kan rettes til Paal Nustad, innkjøpsrådgiver i Asker kommune. Paal treffes på paal.nustad@asker.kommune.no og 6690 9175 / 9094 1118. Vær oppmerksom på at kommunen kun kan svare på spørsmål av generell art.Referat AIR Forum 27/8 2014 - Tema: Driftsavtaler og kvalitetsstandarder Referat AIR Forum 27/8 2014 - Tema: Driftsavtaler og kvalitetsstandarder
Torsdag 28. august 2014
← Gå tilbake til forrige side  slider-shadow-bg.png
Til toppen av siden
Til toppen av siden