Hjem
Hjem  →  Møter/uttalelser  → Idrettskonferansen  → Informasjon/innkallinger
Meny  
 

Informasjon/innkallinger


Nominerte kandidater til Idrettens Hederskveld 2019 Nominerte kandidater til Idrettens Hederskveld 2019
Onsdag 13. november 2019

Nominerte til priser til Idrettens Hederskveld 2019 er klare og idrettsrådet takker klubbene for svært mange gode innspill. 

 

Det er en tøff jobb å velge nominerte til de enkelte prisene, og listen henger høyt innen alle kategorier. Vi setter stor pris på bredden i innspill som klubbene har spilt inn.

 

Det er tre nominerte til alle klasser med unntak av Hedersprisen, der det i år er åtte nominerte. I tillegg har vi år påkostet oss en Extrapris, som juryen enstemmig ville ha med. Vinnerne premieres med fantasktisk, og treffende, kunst fra Askerkunstneren Anja Solvik. Følg med!IDRETTSKONFERANSEN 2019 IDRETTSKONFERANSEN 2019
Torsdag 31. oktober 2019

Asker idrettsråd arrangerer 22. november Idrettskonferansen 2019 i Teglen (Spikkestad Kirke- og Kultursenter) i Spikkestad. Konferansen er tredelt med ulike temaer og målgrupper.


Hovedtemaer er samspill, samarbeid og hvordan gjøre hverandre gode. Vi er så heldig å ha med oss viktige personer fra idretten, kommunen, næringslivet og ikke minst gode inspiratorer!

 

Konferansedagen avsluttes med Idrettens Hederskveld kl. 20-23, der priser deles ut til ildsjeler i og rundt idretten.

 

Elektronisk påmelding innen 20. november. NB! Begrenset antall plasser.Idrettens Hederskveld 22. nov. - meld inn kandidater Idrettens Hederskveld 22. nov. - meld inn kandidater
Fredag 20. september 2019

Asker idrettsråd inviterer til Idrettskonferansen 2019 og vil også i år hedre arbeidet som nedlegges i idretten i nye Asker kommune gjennom syv ulike priser som deles ut på Idrettens Hederskveld. Konferansen og Hederskvelden foregår i Teglen kulturhus i Røyken 22. november kl. 11 – 23

 

Vi deler for andre gang ut priser for utmerkelser i hele syv kategorier. Se vedlegg for utfyllende informasjon knyttet til kriterier.


Vi ser frem til å motta forslag til kandidater fra hele Askeridretten innen fristen 
28. oktober.Idrettens Hederskveld 23. nov. kl. 20-23 Idrettens Hederskveld 23. nov. kl. 20-23
Onsdag 14. november 2018

Nye Asker idrettsråd arrangerer 23. november "Idrettskonferansen 2018" i Teglen (Spikkestad Kirke- og Kultursenter) i Spikkestad. Konferansen er tredelt med ulike temaer og målgrupper, og med samspill og samarbeid som en rød tråd gjennom alle delkonferansene.

 

Konferansedagen avsluttes med Idrettens Hederskveld kl. 20-23, der priser deles ut til ildsjeler i og rundt idretten. Vi har mottatt mange forslag til kandidater og det er nominert flere kandidater til hver enkelt pris. Nominerte kandidater i alle kategorer kunngjøres her.Program Idrettskonferansen 2018 kl. 12-23 Program Idrettskonferansen 2018 kl. 12-23
Mandag 05. november 2018

Vi ønsker velkommen til et spennende program for tidenes første Idrettskonferanse i regi av nye Asker idrettsråd i Teglen i Spikkestad fredag 23. november fra klokken 12:00.

 

Programmet med hovedbolkene samspillskonferanse, idrettens møteplass og idrettens hederskveld er spekket med interessante innlegg, samtaler og muligheter for å bygge gode relasjoner. 

 

Målgruppene for de tre bolkene er noe ulike, men alle er velkommen til å delta på alle tre bolkene. Vi gleder oss til å se deg!Idrettskonferansen 2018 Idrettskonferansen 2018
Mandag 24. september 2018

Nye Asker idrettsråd inviterer idrettsvenner i nye Asker kommune til idrettens nye møteplass - Idrettskonferansen. Årets idrettskonferanse avholdes på Teglen i Spikkestad fredag 23. november.

 

Hold av datoen! Mer informasjon om program og påmelding kommer.Høstens vakreste eventyr... Høstens vakreste eventyr...
Tirsdag 30. august 2016

Programmet for Asker idrettsråds høstkonferanse er klart og vi gleder oss til å dele viktige timer med viktige idrettsvenner helgen 16.-17. september.

 

Vi har ungdom i fokus med blant annet følgende temaer: kompetanse, verdier, kommunikasjon og nye muligheter. Vi setter også fokus på idrett som en viktig aktør i folkehelsearbeidet og imøteser påmeldinger innen 9/9. 

 

Velkommen!Høstkonferanse AIR 16.-17. oktober på Vettre Høstkonferanse AIR 16.-17. oktober på Vettre
Onsdag 16. september 2015

Asker idrettsråd har gleden av å invitere til årets viktigste treff for idrettsledere i Asker- nemlig høstkonferansen.

 

I år samler vi troppene på Thon hotel Vettre og håper på minst like mange deltakere som tidligere år. 

 

Idrettspresident Tom Tvedt er invitert og det skal diskutere mange svært viktige temaer knyttet til blant annet rammevilkår, inkludering og investeringer.Program AIRs høstkonferanse 2014 Program AIRs høstkonferanse 2014
Mandag 29. september 2014

Idrettsrådet ønsker velkommen til et spennende og variert program for deltagere på høstens idrettskonferanse i regi av AIR. Det blir mye politikk og konkrete saker å diskutere. Idrettspolitisk debatt på lørdag blir et høydepunkt, mens et annet er innlegg av en av Askers store sønner, Halvard Hanevold.

Meld på deltager(e) fra ditt idrettslag og bli med på viktige diskusjoner for Askeridretten.Høstkonferansen AIR 18.-19. oktober 2013
Torsdag 12. september 2013

AIR ønsker velkommen til høstens viktigste møtested for Askeridretten, høstkonferansen til Asker idrettsråd 18.-19. oktober på Sundvolden hotell. 

På programmet informeres det om viktige politiske saker og prosesser og idrettslagene har en stor oppgave forran seg i forbindelse med prioritering av anlegg både på kort og lang sikt. Her er det viktig å delta og påvirke
← Gå tilbake til forrige side  slider-shadow-bg.png
Til toppen av siden
Til toppen av siden