Hjem
Hjem  →  Nyhetsarkiv
 
 

Vis artikler publisert


Temakveld om prestasjonsutvikling med Olympiatoppen
Temakveld om prestasjonsutvikling med Olympiatoppen
Torsdag 05. september 2019

Olympiatoppen Sørøst i samarbeid med Asker idrettsråd inviterer ledere og trenere i idretten til Temakveld i Asker om Prestasjonsutvikling torsdag 26. september kl. 18-21 på Asker videregående skole.


«I optimaliseringen av idrettsutøverens utvikling og prestasjon, stiller idretten store krav til trenerens og idrettslederens forståelse av prosessen for prestasjonsutvikling.»


Idrettsglede for alle - tilbud til aldersgruppen 60+ Idrettsglede for alle - tilbud til aldersgruppen 60+
Lørdag 31. august 2019

Idrettslagene i Asker har tilbud til alle aldersgrupper. En aldersgruppe med økende deltagelse er "yngre eldre" og "litt eldre eldre".

Noen av tilbudene til idrettslagene synliggjøres i Asker kommunes avdeling Aktv Fritid sin timeplan.
Høstens timeplan for Aktiv på Dagtid Høstens timeplan for Aktiv på Dagtid
Lørdag 31. august 2019

Aktiv på dagtid er et aktivitetstilbud på dagtid for voksne bosatt i Asker, og som er helt eller delvis utenfor arbeidslivet. Timene er av god kvalitet og nivået passer for de aller fleste.

 

TIlbudet i Asker er et samarbeid mellom Asker kommune, Nav Asker, lokale idrettslag og Asker idrettsråd.
IDRETTSKONFERANSEN 2019 IDRETTSKONFERANSEN 2019
Tirsdag 27. august 2019

Nye Asker idrettsråd arrangerer 22. november Idrettskonferansen 2019 i Teglen (Spikkestad Kirke- og Kultursenter) i Spikkestad. Konferansen er tredelt med ulike temaer og målgrupper.


Hovedtemaer er samspill, samarbeid og hvordan gjøre hveranser gode. Dette eksemplifiseres også gjennom konkrete inspirasjonscaser. Vi er så heldig å ha med oss viktige personer fra idretten, kommunen, næringslivet og ikke minst gode inspiratorer!

 

Konferansedagen avsluttes med Idrettens Hederskveld kl. 20-23, der priser deles ut til ildsjeler i og rundt idretten.
Kommunale aktivitetsmidler 2020 - frist 15. oktober Kommunale aktivitetsmidler 2020 - frist 15. oktober
Søndag 04. august 2019

Asker kommune og Asker Idrettsråd informerer om søknadsfrist for kommunale aktivitetsmidler 2019 med søknadsfrist 15. oktober 2018. Midlene kommer til utbetaling februar 2019.

 

Kriterier for tilskuddet ligger vedlagt. Søknad sendes kun ved å benytte søknadsskjema fra AIRs hjemmeside. Husk rapport fra tildelte midler fra 2017/2018 for å være berettiget midler for 2019.
Idrettspolitisk debatt 29. august Idrettspolitisk debatt 29. august
Søndag 07. juli 2019

Hva skjer med idretten i Nye Asker etter kommunesammenslåingen? Blir det gratis for barn og unge å drive med idrett? Avsettes det tilstrekkelig med areal til å bygge idrettsanlegg? Får vi trygge transportløsninger til og fra idrettsanleggene? Vil Asker kommune satse på Aktive lokalsamfunn? Vil den nye kommunen bedre rammevilkårene til idretten?

Politikerne utfordres av dyktige debattledere. Kom og delta i debatten og bli med på å sette premisser for idretten i nye Asker!
Intensjonsavtale Aktive Lokalsamfunn Intensjonsavtale Aktive Lokalsamfunn
Mandag 10. juni 2019

Asker idrettsråd anbefaler idrettslag og skoler som samarbeidet om Aktive Lokalsamfunn å lage intensjonsavtale(r) som gir retning for samarbeidet. 

 

Intensjonsavtalen er ikke bindende juridisk, men gir føringer som forplikter partene nok til å igangsette forpliktenede prosesser i egne rekker.
Aktive Lokalsamfunn - søknadsrunde høst 2019 Aktive Lokalsamfunn - søknadsrunde høst 2019
Fredag 07. juni 2019

Aktive Lokalsamfunn er et rammeverk og modell for samarbeid mellom idrett og skole. Målet er aktive og trygge barn og unge i det enkelte lokalmiljø gjennom ustrakt samarbeid mellom ulike aktører.

 

Aktive Lokalsamfunn er utviklet av Buskerud idrettskrets og videreutvikles i samarbeid med Asker idrettsråd. Finansieringen er tredelt: eksterne/staten, idretten og kommunen.
Viser 1-8  av 33 artikler 
Bla: 1  2  3  4  5  Neste side >>

slider-shadow-bg.png
Til toppen av siden
Til toppen av siden