Hjem
Hjem  →  Nyhetsarkiv
 
 

Vis artikler publisert


Nominerte kandidater til Idrettens Hederskveld 2019
Nominerte kandidater til Idrettens Hederskveld 2019
Onsdag 13. november 2019

Nominerte til priser til Idrettens Hederskveld 2019 er klare og idrettsrådet takker klubbene for svært mange gode innspill. 

 

Det er en tøff jobb å velge nominerte til de enkelte prisene, og listen henger høyt innen alle kategorier. Vi setter stor pris på bredden i innspill som klubbene har spilt inn.

 

Det er tre nominerte til alle klasser med unntak av Hedersprisen, der det i år er åtte nominerte. I tillegg har vi år påkostet oss en Extrapris, som juryen enstemmig ville ha med. Vinnerne premieres med fantasktisk, og treffende, kunst fra Askerkunstneren Anja Solvik. Følg med!


IDRETTSKONFERANSEN 2019 IDRETTSKONFERANSEN 2019
Torsdag 31. oktober 2019

Asker idrettsråd arrangerer 22. november Idrettskonferansen 2019 i Teglen (Spikkestad Kirke- og Kultursenter) i Spikkestad. Konferansen er tredelt med ulike temaer og målgrupper.


Hovedtemaer er samspill, samarbeid og hvordan gjøre hverandre gode. Vi er så heldig å ha med oss viktige personer fra idretten, kommunen, næringslivet og ikke minst gode inspiratorer!

 

Konferansedagen avsluttes med Idrettens Hederskveld kl. 20-23, der priser deles ut til ildsjeler i og rundt idretten.

 

Elektronisk påmelding innen 20. november. NB! Begrenset antall plasser.
Tildeling LAM midler 2019 Tildeling LAM midler 2019
Onsdag 23. oktober 2019

Lokale AktivitetsMidler er en tilskuddsordning fra Kulturdepartementet spesifikt rettet mot lokale lag og foreninger som driver idrett og fysisk aktivitet for barn og ungdom.

Total tildeling til idretten er i år 372 357 775 kroner og Asker idrettsråd har fordelt 5 001 9177 kroner fra Kulturdepartementet til idrettslagene i kommunen. 

 

Fordelingen er gjennomført etter kriterier vedtatt i årsmøtevedtak i Asker idrettsråd og beregnet ut fra antall barn og unge i alderen 6-19 år, funksjonshemmede og idrettsskoler i det enkelte idrettslag. 
Åpning av Norges beste treningsanlegg for cricket åpnes i Risenga idrettspark Åpning av Norges beste treningsanlegg for cricket åpnes i Risenga idrettspark
Tirsdag 22. oktober 2019

Velkommen til åpning av (etter cricketforbundets eget sigende) Norges beste treningsanlegg for cricket i Risenga idrettspark.

 

Åpningen foregår tordag 24. oktober kl. 17:00 og ordfører Lene Conradi vil offisielt åpne anlegget for brukerne. Klubbene tar med utstyr og det vil bli mulighet for å teste utstyret og anlegget.
INNKALLING til ekstraordinært årsmøte Asker idrettsråd 23/10 INNKALLING til ekstraordinært årsmøte Asker idrettsråd 23/10
Onsdag 09. oktober 2019

Asker idrettsråd avholder ekstraordinørt årsmøte på Asker kulturhus, 4. etasje onsdag 23. oktober kl. 18:00, med mulighet for mingling og en matbit fra kl. 17:30

 

I forkant av årsmøtet, som settes kl. 19:00 inviterer idrettsrådene i Hurum, Røyken og Asker til allmøte med Handlingsprogram for 2020-23 og harmoniseringsarbeidet for idretten i nye Asker som tema.
AIRs innspill til rådmannens forslag til HP 2020-23 AIRs innspill til rådmannens forslag til HP 2020-23
Tirsdag 08. oktober 2019

Styret i Asker idrettsråd har sendt innspill til rådmannens forslag til Handlingsprogram 2020-23. Innspillet er forankret i nye Asker idrettsråd.

 

Saken vil politisk behandles i formannskapet i november for deretter å legges ut til offentlig høring frem til kommunestyrets behandling tidlig i desember. Idrettsrådet vil arbeide for å synliggjøre vårt innspill for alle politiske partier frem til kommunestyrets behandling.

 
Velkommen til Frivillighetskonferansen 2019 Velkommen til Frivillighetskonferansen 2019
Onsdag 02. oktober 2019

Den 9. november klokken 11:00–13:30 arrangeres Frivillighetskonferansen 2019 i Multisalen, Asker kulturhus.
 

Frivillighetskonferansen blir arrangert av Frivillighetsutvalget og har som mål å anerkjenne og inspirere frivillige. Daglig leder i Asker idrettsråd er medlem av Frivillighetsutvalget sammen med andre ildsjeler for frivilligheten i Asker.

 

Lene Conradi ønsker velkommen, Venke Knutson forteller om "Skravlekoppen" og synger, mens Terje Lindberg forteller om hvordan bli sett, hørt og anerkjent! 
Idrettsglede for alle - Velkommen til Asker idrettsråd, Heidi! Idrettsglede for alle - Velkommen til Asker idrettsråd, Heidi!
Lørdag 21. september 2019

Asker idrettsråd er opptatt av at alle barn og unge som ønsker, skal få muligheten til å delta i idretten uavhengig økonomi, bakgrunn, kjønn og annet. Idretten er en av de viktigste sosiale arenaene i samfunnet og gir gode muligheter for mestring, nye vennskap og idrettsglede! Dette fortjener alle barn og unge å oppleve.

For å videreføre og styrke vårt arbeid med å sikre mindre ulikhet blant barn og unge har idrettsrådet ansatt Heidi Merete Johansen som inkluderingsansvarlig. Heidi er en viktig ressurs for Asker idrettsråd og vi gleder oss til å kunne jobbe enda mer målrettet med inkluderingsarbeidet i idretten i Asker.
Viser 1-8  av 45 artikler 
Bla: 1  2  3  4  5  6  Neste side >>

slider-shadow-bg.png
Til toppen av siden
Til toppen av siden