Hjem
Hjem  →  Nyhetsarkiv
 
 

Vis artikler publisert


Fra ord til inkludering - AIR Forum 20. mai
Fra ord til inkludering - AIR Forum 20. mai
Onsdag 08. mai 2019

Asker idrettsråd ønsker velkommen til AIR Forum mandag 20. mai klokken 18:30 på Venskaben i Asker sentrum.

 

Tema for forumet er "Fra ord til inkludering" og vi har gleden av å få besøk av Nina Sørsdal, inkluderings- og mangfoldsansvarlig i Asker Høyre og Magne Brekke, generalsekretær i Oslo idrettskrets.


Fremtidens Risenga bygges nå - la oss bidra til et trafikksikkert område mens byggingen pågår Fremtidens Risenga bygges nå - la oss bidra til et trafikksikkert område mens byggingen pågår
Onsdag 08. mai 2019

Frem mot 2021 er det mye bygningsarbeid inne på Risenga-området. Det skal bygges ny ishall, ny ungdomsskole, ny idrettshall og utvidelse av Bleiker videregående skole. I tillegg er det all infrastruktur som vei, vann, el. mm som må hånderes. Dette betyr MYE anleggsaktivitet og vesentlig mindre fremkommelighet på området med bil. Dette må idrettslagene ta hensyn til og planlegge best mulig for.

 

Det lages nå alternativ parkeringsplass i Lensmannslia ettersom parkeringen ved Risenga svømmehall forsvinner etter sommeren. Kommunen vil informere fortløpende om situasjonen og har stor fokus på sikkerhet. La oss bidra så godt vi kan!
Fordelingsmøte for treningstid i idrettshaller 2019/2020 Fordelingsmøte for treningstid i idrettshaller 2019/2020
Lørdag 27. april 2019

Tirsdag 7. mai gjennomføres det årlige fordelingsmøtet for treningstid i idrettshaller i Asker for sesongen 2019-20. 

 

Asker kommune og Asker idrettsråd sender et forslag til fordeling av treningstid i løpet av neste uke. 

 

Fordelingsmøtet avholdes tirsdag 7. mai kl. 17.00 i Jørgensløkka 60 hos Natur og idrett  i møterommene i underetasjen med inngang på baksiden/nedsiden av bygget.
Dokumenter til årsmøte AIR onsdag 24. april 2019 Dokumenter til årsmøte AIR onsdag 24. april 2019
Mandag 15. april 2019

Asker idrettsråd ønsker velkommen til årsmøte onsdag 24. april k. 18:00 på ROS arena i Spikkestad. Det er registrering og serveres en liten matbit fra kl. 1900 - rett i ettekant av allmøtet for idrettslagene i Asker, Røyken og Hurum.

 

Vennligst se vedlegg for saksliste og øvrige årsmøtedokumenter.

 

Vi tillater etteranmeldelse for idrettslag til og med mandag 22. april. Husk å benytte påmeldings- og fullmaktsskjema.
Informasjon fra kurs om spillemidler Informasjon fra kurs om spillemidler
Mandag 08. april 2019

Asker kommune avholdt torsdag 4. april kurs og informasjon om spillemiddelordningen for idrettslag og andre i (nye) Asker. Spillemiddelordningen er til bygging av idrettsanlegg, friluftsanlegg og nærmiljøanlegg. 

 

De ble også informert om vedtak og regler knyttet til forskuttering av spillemidler og en gjennomgang av viktige faser på veien fra planlegging til realisering av nye anlegg.
Fordeling kommunale aktivitetsmidler 2019 Fordeling kommunale aktivitetsmidler 2019
Torsdag 04. april 2019

Kommunale aktivitetsmidler for 2019 er tildelt etter søknad fra klubbene i oktober 2018. Klubbene har søkt på midler til over åtti gode aktivitetstiltak for, i all hovedak, barn og unge i kommunen vår.

 

Asker idrettsråd har styrebehandlet tildeling av midlene og tildelt kr 900 000 øremerket kommunale aktivitetsmidler til idrettslagene.
Tilskudd til idrett for økonomisk vanskeligstilte Tilskudd til idrett for økonomisk vanskeligstilte
Onsdag 27. mars 2019

Asker idrettsråd ønsker å bidra til at alle skal ha mulighet for å være med i idretten. Politikerne har sett behovet for et tilskudd for å sikre at økonomi ikke er en barriere til deltagelse og har bevilget kr 300 000,- til formålet.

 

I tillegg har Akershus idrettskrets tildelt kr. 110 000 til Asker idrettsråd for tildeling til idrettslagene våre.


Asker idrettsråd og Asker kommune utlyser med dette tilskudd til idrett for økonomisk vanskeligstilte med søknadsfrist 1. mai (utsatt fra 31. mars).
INNKALLING til årsmøte AIR 25/4-19 INNKALLING til årsmøte AIR 25/4-19
Lørdag 23. mars 2019

Asker idrettsråd avholder årsmøte i ROS Arena, Ovnerudveien 1 på Spikkestad, onsdag 24. april kl 19:00. 

 

Frist for innmelding av saker og påmelding av representanter er onsdag 10. april. Saksliste og agenda for kvelden vil være tilgjengelig på vår hjemmeside senest onsdag 17. april.

 

I forkant av årsmøtet (kl.18:00) inviterer idrettsrådene i Hurum, Røyken og Asker til allmøte med idrettslagene i våre tre kommuner. Det er også årsak til at årsmøtet avholdes sentralt i nye Asker kommune. Vi får besøk av leder av Fellesnemda, Lene Conradi, og daglig leder i Åssiden IF i Drammen. Egen invitasjon kommer.
Viser 1-8  av 23 artikler 
Bla: 1  2  3  Neste side >>

slider-shadow-bg.png
Til toppen av siden
Til toppen av siden