Hjem
Hjem  →  Nyhetsarkiv
 
 

Vis artikler publisert


Idrettens Hederskveld 23. nov. kl. 20-23
Idrettens Hederskveld 23. nov. kl. 20-23
Onsdag 14. november 2018

Nye Asker idrettsråd arrangerer 23. november "Idrettskonferansen 2018" i Teglen (Spikkestad Kirke- og Kultursenter) i Spikkestad. Konferansen er tredelt med ulike temaer og målgrupper, og med samspill og samarbeid som en rød tråd gjennom alle delkonferansene.

 

Konferansedagen avsluttes med Idrettens Hederskveld kl. 20-23, der priser deles ut til ildsjeler i og rundt idretten. Vi har mottatt mange forslag til kandidater og det er nominert flere kandidater til hver enkelt pris. Nominerte kandidater i alle kategorer kunngjøres her.


Program Idrettskonferansen 2018 kl. 12-23 Program Idrettskonferansen 2018 kl. 12-23
Mandag 05. november 2018

Vi ønsker velkommen til et spennende program for tidenes første Idrettskonferanse i regi av nye Asker idrettsråd i Teglen i Spikkestad fredag 23. november fra klokken 12:00.

 

Programmet med hovedbolkene samspillskonferanse, idrettens møteplass og idrettens hederskveld er spekket med interessante innlegg, samtaler og muligheter for å bygge gode relasjoner. 

 

Målgruppene for de tre bolkene er noe ulike, men alle er velkommen til å delta på alle tre bolkene. Vi gleder oss til å se deg!
Ønsker du å være med på en idrettsaktivitet? Ønsker du å være med på en idrettsaktivitet?
Mandag 05. november 2018

Har du barn i alderen 6 – 19 år eller er du en ungdom under 19 år som ikke er med på en idrettsaktivitet, men som ønsker et fritidstilbud og fysisk aktivitet?

Da kan vi hjelpe deg!

  • Hvordan begynner jeg?

  • Hvem skal jeg kontakte?

  • Hvilke plikter gjelder for å være med i en aktivitet?
Aktivitetsguideordningen - en brobygger mellom barn og idrettslaget Aktivitetsguideordningen - en brobygger mellom barn og idrettslaget
Tirsdag 30. oktober 2018

Asker idrettsråd har etablert Aktivitetsguide ordningen i Asker i samarbeid med NAV og Asker kommune og med støtte fra BUFDIR og Lions.

 

Aktivitetsguiden er en person som fungerer som veileder for en familie og støtte for barn og ungdom som ønsker å starte med selvvalgt idrettsaktvitet.

Aktivitetsguiden vil være et bindeledd mot den idretten/det idrettslaget hvor barnet/ungdommen ønsker å starte opp. 
Ny frist 6/11 - Meld inn dine kandidater! Ny frist 6/11 - Meld inn dine kandidater!
Torsdag 25. oktober 2018

Nye Asker idrettsråd vil hedre arbeidet som nedlegges i idretten i nye Asker kommune. 

 

For første gang deler vi ut priser for utmerkelser i hele 7 kategorier. Vi har allerede mottatt mange nominerienger, og ser frem til å motta ytterligere forslag til kandidater fra hele Askeridretten (Røyken, Hurum og Asker) innen utvidet frist, 6. november.

 

Vi har en bredt sammensatt jury med represantanter fra Røyken, Hurum og Asker, som gleder seg til mange spennende bidrag fra nettopp deg!
AIRs innspill til rådmannens forslag til HP 2019-22 AIRs innspill til rådmannens forslag til HP 2019-22
Tirsdag 23. oktober 2018

Asker idrettsråd har gitt innspill til rådmannens forslag til Handlingsprogram 2019-22 med følgende hovedpunkter:

  • Avsette 7,5 mill til videreutvikling av Nye Gjellum v/Heggedal IL
  • Øke tilskudd til mindre idrettsanlegg fra 1,5 til 3 mill årlig
  • Idrettsrådet og idretten som samfunnsutviklere med 0,7 mill til bemanning og prosjekterBli med på uforglemmelig nattevandring 24. oktober Bli med på uforglemmelig nattevandring 24. oktober
Onsdag 17. oktober 2018

Asker kommune inviterer til nattevandring 24. oktober. Da skal vi lyse opp veien for hverandre og for FNs bærekraftsmål. Turen er spekket med kulturelle innslag fra lokale kunstnere og artister, og på toppen blir det vardetenning i magiske omgivelser. 

 

Asker idrettsråd oppfordrer alle idrettslagene til å legge dagens treningsøkt til Vårdsåsen og bli med på markeringen. Dette bli gøy!
Velkommen til åpning av BUA Holmen mandag 15. oktober Velkommen til åpning av BUA Holmen mandag 15. oktober
Torsdag 11. oktober 2018

Holmen idrettsforening inviterer til åpningsfest for BUA Holmen mandag 15. oktober klokken 18:00 i Holmen idrettspark.

 

BUA er en gratis utlånsordning for idretts- og friluftsutstyr, som opprettes i samarbeid mellom Holmen idrettsforening, Asker idretsråd og Asker kommune. Dette gjør vi for å bidra til en mer fysisk aktiv befolkning.

 

Asker idrettsråd er stolt over at vi åpner vår andre BUA utlånssentral i Asker. 
Viser 1-8  av 34 artikler 
Bla: 1  2  3  4  5  Neste side >>

slider-shadow-bg.png
Til toppen av siden
Til toppen av siden