Hjem
Hjem  →  Nyhetsarkiv
 
 

Vis artikler publisert


Tilskudd til idrett for økonomisk vanskeligstilte
Tilskudd til idrett for økonomisk vanskeligstilte
Onsdag 09. januar 2019

Asker idrettsråd ønsker å bidra til at alle skal ha mulighet for å være med i idretten. Politikerne har sett behovet for et tilskudd for å sikre at økonomi ikke er en barriere til deltagelse og har bevilget kr 300 000,- til formålet.

Asker idrettsråd og Asker kommune utlyser med dette tilskudd til idrett for økonomisk vanskeligstilte med søknadsfrist 31. mars.


AIR Forum 16/1 - prosess for ny prioriteringsliste nye Asker idrettsråd AIR Forum 16/1 - prosess for ny prioriteringsliste nye Asker idrettsråd
Fredag 04. januar 2019

AIR Forum er Askeridrettens (idrettslagene i Asker, Røyken og Hurum) møteplass for viktige diskusjoner. Vi ønsker velkommen til årets første AIR Forum:

 

Onsdag 16. januar kl. 18:00 -21:00       

i Venskaben i Askerveien 47, Asker


Møtet vil gi viktig informasjon om anleggsbehov , investeringer og idrettsrådets prosess frem mot felles prioriteringsliste i nye Asker idrettsråd. 
Film om aktivitetsguide ordningen Film om aktivitetsguide ordningen
Onsdag 02. januar 2019

Asker idrettsråd har per januar 2019 aktivitetsguider i Asker og Røyken og har som mål å ha guider med flere ulike språk i Asker, Røyken og Hurum.

 

Aktivitetsguideordningen finnes i flere kommuner i Norge. I Oslo har Oslo idrettskrets laget film som forklarer hva en aktivitetsguide er.

 

Se filmen med norsk tale her.

Se filmen med arabisk tale her.
Godt nyttår! Godt nyttår!
Onsdag 02. januar 2019

Asker idrettsråd ønsker alle våre idrettslag, deres medlemmer og alle andre samarbeidspartnere et riktig godt nytt år!

 

Nytt år gir nye muligheter og sammen skal vi løfte frem idrett og fysisk aktivitet for alle i Asker. Det er mange spennende prosesser på gang; lokalt med nye Asker kommune, fylkeskommunalt med region Viken og ikke minst i egen organisasjon med det store moderniseringsprosjektet til NIF samt ny Viken idrettskrets.

 

Vi gleder oss!
Viser 9-12  av 12 artikler 
<< Forrige side Bla: 1  2 

slider-shadow-bg.png
Til toppen av siden
Til toppen av siden