Hjem
Hjem  →  Nyhetsarkiv
 
 

Vis artikler publisert


Velkommen til åpning av BUA Holmen mandag 15. oktober
Velkommen til åpning av BUA Holmen mandag 15. oktober
Torsdag 11. oktober 2018

Holmen idrettsforening inviterer til åpningsfest for BUA Holmen mandag 15. oktober klokken 18:00 i Holmen idrettspark.

 

BUA er en gratis utlånsordning for idretts- og friluftsutstyr, som opprettes i samarbeid mellom Holmen idrettsforening, Asker idretsråd og Asker kommune. Dette gjør vi for å bidra til en mer fysisk aktiv befolkning.

 

Asker idrettsråd er stolt over at vi åpner vår andre BUA utlånssentral i Asker. 


Lokale aktivitetsmidler (LAM) 2018 Lokale aktivitetsmidler (LAM) 2018
Tirsdag 25. september 2018

Lokale AktivitetsMidler er en tilskuddsordning fra Kulturdepartementet spesifikt rettet mot lokale lag og forenigner som driver idrett og fysisk aktivitet for barn og ungdom.

Total tildeling til idretten er i år 367 324 657 kroner og Asker idrettsråd skal fordele 4 866 917 kroner fra Kulturdepartementet til idrettslagene i kommunen.

 

Fordelingen gjennomføres etter årsmøtevedtak i AIR og beregnes ut fra antall barn og ungdommer i det enkelte idrettslag. 
Idrettskonferansen 2018 Idrettskonferansen 2018
Mandag 24. september 2018

Nye Asker idrettsråd inviterer idrettsvenner i nye Asker kommune til idrettens nye møteplass - Idrettskonferansen. Årets idrettskonferanse avholdes på Teglen i Spikkestad fredag 23. november.

 

Hold av datoen! Mer informasjon om program og påmelding kommer.
Kurs om spillemidler Kurs om spillemidler
Mandag 10. september 2018

Velkommen til kurs om spillemidler 9. oktober 2018 på Jørgensløkka 60. Kommunen og idrettsrådet samarbeider igjen for å sikre best mulig kunnskap om prosesser og frister for spillemiddelsøknader.

 

Målgruppe:

  • Klubber som skal sende spillemiddelsøknad for 2019
  • Klubber og lag som er i gang med prosessene rundt bygging/ rehabilitering av anlegg
  • Klubber og lag som har tanker om å bygge og/eller rehabilitere anlegg

Vel møtt!
Inkludering i idretten Inkludering i idretten
Søndag 09. september 2018

Asker idrettsråd har invitert politikere fra Asker og Fellesnemda til møte for å synliggjøre noen av idrettens viktigste fordeler - å være en arena for inkludering og magfold.

 

Tromsø og Drammen idrettsråd, som begge har heltidsansatte som arbeider med inkludering i idretten, vil gi innblikk i sine betraktninger knyttet til hva samfunnet tjener på å legge til rette for frivilligheten og skape arenaer for inkludering.

 

Vi gir innblikk i hvordan vi arbeider med aktivitetsguideprosjektet og noen guider vil være tilstede. Er du spesielt interessert, men ikke har fått invitasjon, hører vi gjerne fra deg!
Kommunale aktivitetsmidler 2019 - frist 15. oktober Kommunale aktivitetsmidler 2019 - frist 15. oktober
Mandag 13. august 2018

Asker kommune og Asker Idrettsråd informerer om søknadsfrist for kommunale aktivitetsmidler 2019 med søknadsfrist 15. oktober 2018. Midlene kommer til utbetaling februar 2019.

 

Kriterier for tilskuddet ligger vedlagt. Søknad sendes kun ved å benytte søknadsskjema fra AIRs hjemmeside. Husk rapport fra tildelte midler fra 2017/2018 for å være berettiget midler for 2019.
Anleggsinvesteringer og -prioriteringer i Askeridretten Anleggsinvesteringer og -prioriteringer i Askeridretten
Onsdag 11. juli 2018

Asker idrettsråd (AIR) gir innspill til Asker kommune når det gjelder prioriteringer av anleggsinvesteringer. Dette skjer fortløpende og hvert år gjøres gjennomgang og revidering av prioriteringene. 

 

Mye av det som er prioritert i Kommunedelplan for idrett fra 2016 er allerede fullført eller i gang, og i år vil det fra idrettsrådets side bli gjort en større revidering av prioriteringene fremover. 

Dette arbeidet starter nå og vi ber dere sende oss klubbens investeringsplaner så snart som mulig og innen 10. september.
Asker idrettsråd søker etter inkluderingsansvarlig Asker idrettsråd søker etter inkluderingsansvarlig
Tirsdag 05. juni 2018

Asker Idrettsråd søker etter deg som er fremoverlent og engasjert til et midlertidig engasjement i Asker Idrettsråd.

 

Stillingen vil arbeide med inkludering, samhandling og arrangementsutvikling og har en varighet på 10 måneder, med ønske om forlenging for den rette kandidaten forutsatt finansiering.

 

Søknadsfrist er 15. juni 2018.
Viser 9-16  av 35 artikler 
<< Forrige side Bla: 1  2  3  4  5  Neste side >>

slider-shadow-bg.png
Til toppen av siden
Til toppen av siden