Hjem
Hjem  →  Nyhetsarkiv
 
 

Vis artikler publisert


Kommunale aktivitetsmidler 2020 - frist 15. oktober
Kommunale aktivitetsmidler 2020 - frist 15. oktober
Søndag 04. august 2019

Asker kommune og Asker Idrettsråd informerer om søknadsfrist for kommunale aktivitetsmidler 2020 med søknadsfrist 15. oktober 2019. Midlene kommer til utbetaling februar 2020.

 

Kriterier for tilskuddet ligger vedlagt. Søknad sendes kun ved å benytte søknadsskjema fra AIRs hjemmeside. Husk rapport fra tildelte midler fra 2018/2019 for å være berettiget midler for 2020.


Idrettspolitisk debatt 29. august Idrettspolitisk debatt 29. august
Søndag 07. juli 2019

Hva skjer med idretten i Nye Asker etter kommunesammenslåingen? Blir det gratis for barn og unge å drive med idrett? Avsettes det tilstrekkelig med areal til å bygge idrettsanlegg? Får vi trygge transportløsninger til og fra idrettsanleggene? Vil Asker kommune satse på Aktive lokalsamfunn? Vil den nye kommunen bedre rammevilkårene til idretten?

Politikerne utfordres av dyktige debattledere. Kom og delta i debatten og bli med på å sette premisser for idretten i nye Asker!
Intensjonsavtale Aktive Lokalsamfunn Intensjonsavtale Aktive Lokalsamfunn
Mandag 10. juni 2019

Asker idrettsråd anbefaler idrettslag og skoler som samarbeidet om Aktive Lokalsamfunn å lage intensjonsavtale(r) som gir retning for samarbeidet. 

 

Intensjonsavtalen er ikke bindende juridisk, men gir føringer som forplikter partene nok til å igangsette forpliktenede prosesser i egne rekker.
Aktive Lokalsamfunn - søknadsrunde høst 2019 Aktive Lokalsamfunn - søknadsrunde høst 2019
Fredag 07. juni 2019

Aktive Lokalsamfunn er et rammeverk og modell for samarbeid mellom idrett og skole. Målet er aktive og trygge barn og unge i det enkelte lokalmiljø gjennom ustrakt samarbeid mellom ulike aktører.

 

Aktive Lokalsamfunn er utviklet av Buskerud idrettskrets og videreutvikles i samarbeid med Asker idrettsråd. Finansieringen er tredelt: eksterne/staten, idretten og kommunen.
Invitasjon til barmakssamling for syns- og hørselshemmede Invitasjon til barmakssamling for syns- og hørselshemmede
Fredag 07. juni 2019

Skiforbundet inviterer tradisjonen tro til en åpen barmarksamling for syns- og bevegelseshemmede. I år er samlingen lagt til Gautefall, Drangedal i Telemark, 28. august - 1. september.

 

Samlingen er for nybegynnere og øvede.
Fra ord til inkludering - AIR Forum 20. mai Fra ord til inkludering - AIR Forum 20. mai
Onsdag 08. mai 2019

Asker idrettsråd ønsker velkommen til AIR Forum mandag 20. mai klokken 18:30 på Venskaben i Asker sentrum.

 

Tema for forumet er "Fra ord til inkludering" og vi har gleden av å få besøk av Nina Sørsdal, inkluderings- og mangfoldsansvarlig i Asker Høyre og Magne Brekke, generalsekretær i Oslo idrettskrets.
Fremtidens Risenga bygges nå - la oss bidra til et trafikksikkert område mens byggingen pågår Fremtidens Risenga bygges nå - la oss bidra til et trafikksikkert område mens byggingen pågår
Onsdag 08. mai 2019

Frem mot 2021 er det mye bygningsarbeid inne på Risenga-området. Det skal bygges ny ishall, ny ungdomsskole, ny idrettshall og utvidelse av Bleiker videregående skole. I tillegg er det all infrastruktur som vei, vann, el. mm som må hånderes. Dette betyr MYE anleggsaktivitet og vesentlig mindre fremkommelighet på området med bil. Dette må idrettslagene ta hensyn til og planlegge best mulig for.

 

Det lages nå alternativ parkeringsplass i Lensmannslia ettersom parkeringen ved Risenga svømmehall forsvinner etter sommeren. Kommunen vil informere fortløpende om situasjonen og har stor fokus på sikkerhet. La oss bidra så godt vi kan!
Fordelingsmøte for treningstid i idrettshaller 2019/2020 Fordelingsmøte for treningstid i idrettshaller 2019/2020
Lørdag 27. april 2019

Tirsdag 7. mai gjennomføres det årlige fordelingsmøtet for treningstid i idrettshaller i Asker for sesongen 2019-20. 

 

Asker kommune og Asker idrettsråd sender et forslag til fordeling av treningstid i løpet av neste uke. 

 

Fordelingsmøtet avholdes tirsdag 7. mai kl. 17.00 i Jørgensløkka 60 hos Natur og idrett  i møterommene i underetasjen med inngang på baksiden/nedsiden av bygget.
Viser 17-24  av 46 artikler 
<< Forrige side Bla: 1  2  3  4  5  6  Neste side >>

slider-shadow-bg.png
Til toppen av siden
Til toppen av siden