Hjem
Hjem  →  Samfunnsansvar  → Aktivitetsguide
Meny  
 

Aktivitetsguide
Film om aktivitetsguide ordningen Film om aktivitetsguide ordningen
Onsdag 02. januar 2019

Asker idrettsråd har per januar 2019 aktivitetsguider i Asker og Røyken og har som mål å ha guider med flere ulike språk i Asker, Røyken og Hurum.

 

Aktivitetsguideordningen finnes i flere kommuner i Norge. I Oslo har Oslo idrettskrets laget film som forklarer hva en aktivitetsguide er.

 

Se filmen med norsk tale her.

Se filmen med arabisk tale her.Ønsker du å være med på en idrettsaktivitet? Ønsker du å være med på en idrettsaktivitet?
Mandag 05. november 2018

Mange barn og unge er ikke med på fritidsaktiviteter. For noen blir det for dyrt, andre mangler informasjon om hvilket tilbud som finnes, når og hvor det er trening, eller hvordan de kan bli med. Fritidserklæringen sier at alle barn og unge har rett til å være med i en fritidsaktivitet. Gjennom prosjektet Aktivitetsguide vil vi bidra til det.

 

Har du barn i alderen 6 – 19 år eller er du en ungdom under 19 år som ikke er med på en idrettsaktivitet, men som ønsker et fritidstilbud og fysisk aktivitet?

Da kan vi hjelpe deg!

  • Hvordan begynner jeg?

  • Hvem skal jeg kontakte?

  • Hvilke plikter gjelder for å være med i en aktivitet?Aktivitetsguideordningen - en brobygger mellom barn og idrettslaget Aktivitetsguideordningen - en brobygger mellom barn og idrettslaget
Tirsdag 30. oktober 2018

Asker idrettsråd har etablert Aktivitetsguide ordningen i Asker i samarbeid med NAV og Asker kommune og med støtte fra BUFDIR og Lions.

 

Aktivitetsguiden er en person som fungerer som veileder for en familie og støtte for barn og ungdom som ønsker å starte med selvvalgt idrettsaktvitet.

Aktivitetsguiden vil være et bindeledd mot den idretten/det idrettslaget hvor barnet/ungdommen ønsker å starte opp. 

← Gå tilbake til forrige side  slider-shadow-bg.png
Til toppen av siden
Til toppen av siden