AIR inviterer til diskusjon om OL og Askeridrettens rolle

AIR ønsker en dialog med idrettslagene for å vurdere Askeridrettens holdning til om AIR fortsatt skal arbeide aktivt for å få deler av OL 2022 til Asker. 
Møtet vil være avgjørende for AIRs videre engasjement for å få en av OL arenaene til Asker.

Asker idrettsråd (AIR) inviterer representanter for styret i idrettslagene til diskusjon rundt olympiske leker relatert til Oslo kommunes/NIFs mulige søknad om OL i 2022 («Oslo2022 – Games in the city»), og Askers potensielle rolle i dette.

AIR ønsker en dialog med idrettslagene for å vurdere Askeridrettens holdning til om AIR fortsatt skal arbeide aktivt for å få deler av OL 2022 til Asker. Møtet vil være avgjørende for AIRs videre engasjement for å få en av OL arenaene til Asker.

Møtet holdes i dialogform, under møteledelse av AIR torsdag 15. august klokken 20:00 – 22:00 på Venskaben i Asker sentrum.

Innlegg ved:
  • Ledelsen i Akershus idrettskrets 
  • Hans Mathias Thjømøe, assosiert professor i markedføring ved Handelshøyskolen BI
  • Jørn Bue Olsen, tidligere leder AIR og AIRs talsperson mot NIF/Oslo kommune i arbeidet som er gjort fra AIRs side mot Oslo2022

 

Vi ber om tilbakemelding på hvem fra idrettslagets styre som stiller innen 13. august. Spørsmål og påmelding rettes til styreleder Sigurd Øvergaard på sigurd.overgaard@getmail.no.

 

Vel møtt!