Fantastisk IdrettsGlede lørdag 2/11 – takk til alle!

IdrettsGleden var til å ta og føle på i Askerhallen lørdag 2/11 – både på isen og i hallen. Med tøffe og glade utøvere, ivrige frivillige, kompetente trenere og et arrangement med fleksibilitet er vi sikre på at dette ikke er siste gangen vi arrangerer denne type aktivitetsdag! 

Takk til alle som var innom Askerhallen denne lørdagen! 

Bilder sier mye mer enn ord, og vi har fått mange fantastiske bilder fra aktivitetsdagen. Alle bilder er tatt av Kay-Arne Sørensen.

Her ser vi lovende nye tennisspillere (takk til Markus & co i Asker Tennisklubb), håndballspillere (takk til Valter & co i Asker skiklubb håndball), ishockeyspillere (takk til Marianne & Co i Frisk Asker), ispiggere (takk til Pieter Paul og Willy i Asker skøyteklubb), turnere (takk til Monica i Asker Turnforening), tae kwon-do utøvere (takk til Caroline og Kamilla fra Asker Tae Kwon-Do klubb), allidrettsutøvere (takk til Hanne & Co i Asker Skiklubbs idrettsglede) og kunstløperutøvere (takk til Yvonne & co i Asker Kunstløpklubb). En stor takk også til Toril fra Asker skilkubbs SalVill gruppe, som loset hele gjengen gjennom en fantastisk oppvarmingsrunde til dans. En riktig elegant gjeng, var det!