God påske, kjære idrettslag!

Hele samfunnet lever i annerledes tider. Tider ingen har opplevd maken til i nyere tid. Våre 95 idrettslag preges av begrenset aktivitet, frivillige på vent, inntektstap, barn som hungrer etter å være sammen vennene sine på idrettsarenaen, permitteringer og ikke minst usikkerhet om hvordan de kommende ukene blir.

Vi ser samtidig et fantastisk engasjement blant frivillige idrettsledere, trenere og andre ildsjeler som tilrettelegger for kreative digitale treningsformer, enkel aktivitet innenfor smittevernreglene, forbereder idrettsanlegg og treningsopplegg for den dag man igjen kan ønske velkommen igjen og ikke minst holder kontakten med sine medlemmer som til stadighet spør når man kan få lov å møtes igjen!

Én ting er sikkert – vi kommer tilbake til hverdagen igjen. Om en stund. Sakte men sikkert. Vi gleder oss til det – og i mellomtiden er påsken over oss i all sin gule og energigivende prakt!

Asker idrettsråd takker hver og en av dere som bidar til en trygg og aktiv hverdag for alle generasjoner – i og utenfor idrettslag. Vi takker spesielt for den innsatsen foreldre, barn, ansatte, kommunen og andre samarbeidspartnere gjør for Askersamfunnet i en krevede tid.

Vi oppfordrer alle til å følge lokale og nasjonale myndigheters anbefalinger og ønsker en riktig god påske til hver især!


PS! Vi kan også avsløre at Asker idrettsråd på fredag lanserer et konsept som vil gi muligheter for mye artig aktvitet både i påsken og i ukene som kommer. Følg med!