Kjenner du eller er du en av våre nye Superhelter?

Aktiv YNG er et lederprogram for ungdom mellom 16 og 23 år i regi av Asker idrettsråd – og vi rekrutterer nå!

Vi tar deg med på en reise hvor du får mulighet til å lære om ungt lederskap, organisering av ulike aktiviteter, lokaldemokrati, konflikthåndtering og gatemegling, frivillig arbeid i lokale frivillige organisasjoner, førstehjelp og mye mer.

Gjennom programmet, som varer fra september 2021 til juni 2022 får du også bli med på studiebesøk blant annet til Stortinget, Asker rådhus og lokalt næringsliv. En del av programmet er å delta på egne og andres arrangementer – eksempelvis sommercamper, BUA aktivitetsdager, Idrettskonferansen, inkluderingskonferanse og Verdensdagen for fysisk aktivitet. Her får du mulighet for å bli en av våre Superhelter for barn og unge i kommunen.

Programmet består av en rekke samlinger med 2-3 ukers mellomrom. Samlingene vil i all hovedsak foregå ettermiddag/kveld på hverdager med cirka 3 timers varighet.

Frist for å søke:         20. august
Hvordan søke:           Send SMS til 48 29 98 87 så tar vi kontakt med deg.

Vi har i perioden mai-august gjennomført en program-pilot med over 30 ungdommer som har fått lederutdanning. Disse har også fått sommerjobb med finansiering fra kommunen, Gjensidigestiftelsen, Sparebankstiftelsen, Anthonstiftelsen og Konfliktrådet.

Asker idrettsråd samarbeider med ulike deler av kommunen, alle idrettslag og mange andre frivillige organisasjoner. Lederprogrammet Aktiv YNG er en forutsetning for anbefaling til jobb som trener og/eller ung leder.