Konferanse onsdag 10. april – IdrettsGlede for alle i Askeridretten

Velkommen til konferanse med tema idrett for mennesker med nedsatt psykisk funksjonsevne i Multisalen på Asker kulturhus onsdag 10. april klokken 1700 – 2100.

La deg inspirere Asker Skiklubb, Asker Fotball Herrer, av Helge Gudmundsen og Flatås Lions og møt Marte Goksøyr som setter Downs og menneskeverd på kartet!

Kjære Askeridretten, folkevalgte, ansatte og andre interessenter!

IdrettsGlede for alle i Askeridretten er et tre-årig samarbeidsprosjekt med mål om å skape mer idrett for mennesker med nedstt funksjonsevne og flerkulturelle.

Akershus Idrettskrets, Asker kommune og Asker Idrettsråd inbiterer til «kick-off» for Askeridrettens satsing på å iverksette mer idrett for mennesker med nedsatt psykisk funksjonsevne.

Onsdag 10. april klokken 1700 – 2100 inviterer vi til konferanse med tema idrett for mennesker med nedsatt psykisk funksjonevne i Multisalen på Asker kulturhus. Her vil vi høre fra dem det gjelder, fra deg som har fått det til og fra dem som er i startgropen med å komme i gang.

Vi er stolte over å ha med oss Marte Goksøyr, Helge Gudmundsen, ordfører Lene Conradi, Asker Skiklubb og Asker FOtball Herrer! Vi ser også frem til en nyttig workshop med dere.