Aktivitet, kurs og konferanser

Andre aktiviteter, kurs og konferanser

Relaterte saker:

Tilretteleggingskurs 12/11

Hvordan legge til rette for aktivitet for mennesker med spesielle behov? Østfold idrettskrets i samarbeid med Norges idrettsforbund inviterer til kurs i tilrettelagt aktivitet for mennesker med funksjonsnedsettelser lørdag 12/11 kl 10-14.

Les mer...

Tilretteleggingskurs 12/11

Hvordan legge til rette for aktivitet for mennesker med spesielle behov? Østfold idrettskrets i samarbeid med Norges idrettsforbund inviterer til kurs i tilrettelagt aktivitet for mennesker med funksjonsnedsettelser lørdag 12/11 kl 10-14.

Les mer...

Aktivitetsleir for utviklingshemmede 8-20år

Akershus idrettskrets i samarbeid med Norges idrettsforbund og særforbund inviterer barn og ungdom med utviklingshemming til aktivitetsleir på Haraldvangen 17.-22. juli 2016. Påmeldingsfrist er 1. mai og det er kun plass til 80 deltagere. Mange spennende aktiviteter som:   • Vannski • Tubekjøring • Boccia • Garnfiske • Friluftsliv • […]

Les mer...

To gode kurs: tilrettelagt aktivitet og tegnspråkkurs

Kurs for tilrettelagt aktivitet 14/10,  Tegnspråkkurs 8/10 Begge på Osloidrettens hus, Ekeberg. Se vedlagte invitasjoner for mer informasjon. Se vedlegg

Les mer...

Funkisfest søndag 1. mars

Funkisstiftelsen inviterer til Funkisfest søndag 1. mars. Funkisfest er en dag for deg med fysisk funksjonsevne og som har lyst til å prøve noe nytt på snø. Eller har du kanskje vært med i noen år allerede?  I Funkisparken kan du teste sitski, piggkjelke, skilator og/eller snowboard. Her er erfarne […]

Les mer...

Aktivitetsdag i Askerhallen lørdag 22/11

AIR ønsker velkommen til aktivitetsdag i Askerhallen lørdag 22/11 i tidsrommet 11-16. Dagen er tredelt med blant annet: Kl 1100-1300: Aktivitetsdag for deg som er funksjonshemmet som ikke har funnet idretten «din» eller vil prøve noe annet enn det du i dag holder på med Kl 1315-1345: Avslutning av prosjekt «IdrettsGlede […]

Les mer...

IdrettsGlede i Askerhallen lørdag 2. november

Vi ønsker velkommen til fysisk aktivitet og IdrettsGlede for alle med nedsatt funksjonsevne i Askerhallen lørdag 2. november 2013 klokken 1100 – 1600. Hallen er åpen for barn, unge og voksne som ønsker å prøve seg på nye idretter. Se vedlagte invitasjon til åpen idrettsdag med idrett for funksjonshemmede som […]

Les mer...

Spennende idrett for funksjonshemmede vinteren 2014

– Miljøsamling for syns- og bevegelseshemmede 28/2 – 2/3– Tegnspråkkurs i idretten 6. mars– Åpne dører, kurs for deg som sitter i regi av Friskis og Svettis  Se vedleggene for detaljer om de ulike tilbudene.

Les mer...

Velkommen til intgreringskonferanse onsdag 2. april

Prosjekt IdrettsGlede avholder integreringskonferanse onsdag 2. april klokken 1700-2100 i Multisalen på Asker Kulturhus. Benytt anledningen til å høre og prate med Francois Elsafasi, Warya Idrettsklubb fra Asker og Henrik Lunde fra Norges Fotballforbund.

Les mer...

Skiforbundets terminliste for funksjonshemmede

Skiaktiviteter i det ganske land – se skiforbundets terminliste for funksjonshemmede.

Les mer...

FunKidz Snowboardcamp for funksjonshemmede 10-14 år

Se vedlegg for spennende snowboard tilbud for funksjonshemmede 10-14 år. Campen avholdes 2. – 6. april på Beitostølen.

Les mer...

Sittevolleyball i Oslo

Rekruteringsleir og sportsskole for funksjonshemmede

Se vedlegg for informasjon om 1) Rekrutteringsleir for syns- og bevegelseshemmede  ungdommer juni 20142) Sportsskole for funksjonshemmede i juni 2014

Les mer...

Ski og Snowboarddag for syns- og bevegelseshemmede i Tryvann 14/2

Møt opp på Tryvann 14. desember for en aktivitetsdag i bakken forbeholdt syns- og bevegelseshemmede. Se vedalgte invitasjon for påmeldingsdetaljer og mer informasjon.

Les mer...

Innbydelse til Ridderuka 7. – 14. april

Det ønskes velkommen til en internasjonal vintersportsuke for utøvere med syns- og bevegelseshemminger på Beitostølen 7. – 14. april. Se invitasjon på Ridderrennets egne nettsider eller vedlagt her. Merk at påmelding kun skjer via nettsiden til Ridderrennet.

Les mer...

Juniorlekene 2013 – 1./2. juni

Oslo Handicapidrettslag og NIF inviterer til Juniorlekene 2013 – et flott bredde- og rekrutteringsanlegg for barn og unge. 

Les mer...

Åpen Golfdag 16. mars på Fornebu

Norges Golfforbund inviterer funksjonshemmede i alle aldere til gofdag lørdag 16. mars kl 12 – 15. Se vedlegg for fullstendig invitasjon.

Les mer...

AIK inviterer til kurs for tilrettelagt aktivitet 25/4

Dette kurset er meget nyttig for alle dere som arbeider med funksjonshemmede barn, eller har funksjonshemmede barn i deres idrettsskole/idrettslag/skole. Se vedlegg for påmelding og mer informasjon.

Les mer...

Juniorlekene 2013 – 1./2. juni

Juniorlekene er et idrettsstevne for funksjonshemmede, hørselshemmede eller synshemmede jenter og gutter i alderen 7-20 år og foregår på Norges Idrettshøyskole. Bli med! Mer informasjon og påmelding på Juniorlekenes egne sider.

Les mer...